Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

monden.ro
Catalin Chirila

Jurnalistul Victor ciutacu s-a arătat revoltat, în emisiunea sa de la România TV, că un mare sportiv, Cătălin Chirilă, campion mondial la kaiac-canoe, a fost ignorat de Guvern și de ministrul Sporturilor și că acestuia nu i s-a dat o sumă d ebani, așa cum a fost în cazul lui David Popovici.

"Cătălin Chirilă a obiținut o performață la fel ca a lui David Popovici. La aeroport nu l-a întâmpinat ministrul Sporturilor care e în concediu. Cătălin Chirilă nu a obținut nici un ban de la statul român. David Popovici a primit a doua zi 200.000 de euro din fondul de rezervă al Guvernului. A secat fondul, domnul Ciucă: Premierul a scris un mesaj pe Facebook în care l-a felicitat.

Băiatul ăsta e mai prost, nu-l iubesc reziștii, influencerii, nu e din București, n-a făcut liceul la Caragiale? De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică, care nu s-a mai făcut de pe vremea lui Ivan Patzaichin. Un leu nu a luat. CSA, unde e legitimat, clubul de stat, a recomandat un concediu, măi. Ministrul Sportului e în concediu. primul-ministru transpiră când citește trei rânduri la TV și nu-i dă o pară chioră. E o rușine. Nu merită recunoștința noastră? Președintele României nici nu l-a felicitat", a spus, revoltat, Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.