Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre scandalul cu Liviu Dragnea: Numai cu domnu' Dragnea nu apucasem să mă judec. Da, Liviu, ne vedem în instanță

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a intrat în conflict cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, după ce, în emisiunea de la România TV s-a vorbit despre un posibil abuz sexual la care politicianul ar fi fost supus în Penitenciarul Rahova.

„Dragă Liviu, că sunt convins că te uiți la televizor, ținând cont că noi doi am avut o relație personală și că îți cunosc toată familia, cu „f” mare, aștept să-mi spui mie în privat, nu la televizor, și pe urmă spunem împreună la televizor, cine sunt mogulii ăia securiștici care mă plătesc pe mine să te denigrez pe tine. După ce o să spui asta, poate o să avem și o discuție față în față, cu sau fără camerele de luat vederi, în care sunt convins că sunt foarte lucruri de lămurit, Liviu, despre mogulii ăștia securistici care te persecută, despre ce relație ai avut tu cu acești moguli securistici care azi de persecută și nu în ultimul rând despre cauzele care te-au făcut irelevant pe scena politică, Liviu. Îți dau o veste proastă, singurele știri care mai fac audiență cu sau despre tine sunt cele care privesc vârsta noilor tale gagici și, din nefericire, presupusule abuzuri la care ai fost supus în pușcărie și care sper să nu se fi petrecut la adresa ta. Al tău, cu drag, Victor”, a spus în emisiune jurnalistul.

Ciutacu i-a răspuns din nou lui Dragnea, de această dată pe Facebook: „Numai cu domnu' Dragnea nu apucasem să mă judec. Da, Liviu, ne vedem în instanță. Dacă tu asta vrei, dorința ta e lege pentru mine. Pseudo-jurnalistul Ciutacu...”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.