Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Civic Alert, o modalitate de a te implica activ în societate

AAEAAQAAAAAAAAV4AAAAJGRhNzIxNWM2LTYxNjYtNDNkZi05ODU1LWEzMWFkZTNmYzcwNQ

screen568x568Civic Alert este cea mai nouă inițiativă cu spirit civic, sub forma unei aplicații pentru mobil, care îți dă oportunitatea de a contribui la bunul mers al lucrurilor din orașul tău.

Aplicația este o metodă rapidă, prin care orice posesor al unui telefon mobil poate sesiza autoritățile competente cu privire la diferitele nereguli observate în viața de zi cu zi a fiecăruia. Astfel, sesizarea problemelor întâlnite, printr-o modalitate simplă și la îndemâna oricui, vor conduce la o îmbunătățire majoră a vieții cotidiene.

Fiecare utilizator al aplicației va fi în măsură să sesizeze diferitele nereguli întâlnite, precum gropile din carosabil, autoturismele abandonate, cabluri căzute sau zone cu semnalizare defectuoasă, precum și diferite acte de vandalism sau chiar funcționari publici cu un comportament neadecvat. Toate acestea fără a se lovi de uriașa birocrație necesară în varianta clasică a unei sesizări la ghișeu.

Cum funcționează Civic Alert?

Întreaga operațiune durează aproximativ 30 de secunde și este prezentată în 3 pași: fotografierea neregulii sesizate, localizarea pe hartă a acesteia urmată de o scurtă descriere. Echipa Civic Alert preia informațiile trimise de utilizator, întocmește formalitățile necesare și se ocupă de trimiterea oficială a sesizărilor, către autoritățile competente. Aceștia urmăresc evoluția sesizărilor și actualizează permanent statusul lor, pentru o informare continuă a utilizatorului.

Aplicația este compatibilă atât cu sistemul de operare IOS cât și cu Android și se află în perioada de testare. Pentru a fi unul dintre primii oameni care încearcă aplicația și pentru a-i ajuta pe membrii echipei Civic Alert să o testeze, îi poți da download de la următoarele link-uri: I Tunes și Google Play.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.