Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Hunedoara cumpără aparate de testare antidrog: Consumul în rândul copiilor a explodat

cj hunedoara
laurentiu nistor

CJ Hunedoara cumpără aparate de testare antidrog - este anunțul făcut de președintele instituției, Laurențiu Nistor.

"Implicare în lupta pentru combaterea consumului de droguri

Semnalele sunt îngrijorătoare: tot mai mulți copii și tineri au intrat în rândul consumatorilor de substanțe periculoase, iar fenomenul va putea fi cu greu stopat în lipsa unor măsuri concrete.

Am decis să achiziționăm două aparate de testare a consumului de droguri, cunoscutele Drug Test, pe care să le punem la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. Suma necesară depășește 70.000 de lei, valoarea unui singur echipament de acest tip fiind de aproximativ 37.000 de lei.

Împreună cu consilierii județeni, dar și cu membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Hunedoara, am decis să donăm indemnizațiile de ședință pentru luna octombrie pentru a asigura suma necesară achiziționării celor două Drug Teste. De asemenea, va contribui cu o donație din salariu și administratorul public, care face parte din echipa de conducere a CJ Hunedoara.

Pe această cale, le mulțumesc membrilor ATOP Hunedoara care au semnalat necesitatea achiziționării de drug teste pentru județul Hunedoara și ne-au transmis o solicitare în acest sens. Le mulțumesc și colegilor consilieri județeni care au înțeles importanța acestui demers.

Cred că niciun efort nu e prea mare pentru a ne implica în stoparea acestui fenomen îngrijorător al consumului de droguri care face ravagii, mai ales, în rândul tinerilor".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.