Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Iași va stabili prin vot secret cine îi va lua locul lui Adomniței

adomnitei

Consiliul Judeţean Iaşi va stabili astăzi, prin vot secret, cine va conduce forul în următoarea perioadă, după ce fostul preşedinte, Cristian Adomniţei, aflat în arest la domiciliu, a fost suspendat ieri din funcţie, prin ordinul prefectului. Potrivit procedurii, persoana care va asigura interimatul va fi unul dintre vicepreşedinţi.

Consilierii judeţeni de Iaşi se vor reuni în şedinţă extraordinară pentru a desemna vicepreşedintele care va avea atribuţii de preşedinte, o formalitate practic, deoarece în urma pronunţării Curţii de Apel Iaşi, Cristian Adomniţei a depus la Secretariat cererea de intrare în concediu, iar competenţele au fost delegate vicepreşedintelui Victorel Lupu.

Ieri, prefectul de Iaşi, Dan Cârlan, a luat notă de hotărârea Curţii de Apel şi l-a suspendat pe Cristian Adomniţei din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În cazul primarului Iaşului, Gheorghe Nichita, nu a sosit hotărârea de la Curtea de Apel Bucureşti. Până astăzi nici nu a fost redactată, dar când va sosi se va proceda la fel. Tot în arest la domiciliu este cercetat şi Gheorghe Nichita. De luni  acesta este în concediu şi competenţele au fost delegate lui Mihai Chirica, viceprimar al Iaşului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.