Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJAS Maramureș rezolvă documentele urgente în ciuda protestului declanșat

bns.ro
BNS

Documentele urgente sau cele care n-au putut fi amânate din diverse motive au fost soluţionate pentru public, unităţile medicale sau entităţi medicale private, a precizat, joi, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Maramureş, Carmen Prodan.

"Persoanele care vor veni cu probleme de rezolvat în instituţie nu vor avea de suferit, însă ce se poate amâna va fi amânat, iar urgenţele vor fi rezolvate", a spus Carmen Prodan, potrivit Agerpres.

Blocul Naţional Sindical (BNS), alături de afiliatul său Federaţia Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, a anunţat că, începând de joi, 2 noiembrie, angajaţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, ai Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate şi ai Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti intră în protest generalizat pe perioada nedeterminată.

În cursul zilei, solicitările adresate CJAS Maramureş au fost în cadenţa obişnuită, iar documentele şi situaţiile urgente au fost soluţionate optim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.