Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJSU Prahova permite vânzarea biletelor loto și a lozurilor în agenţiile Loteriei din zonele cu incidenţă de peste 3/1.000

Facebook
Loteria Romana

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a decis, miercuri, să permită vânzarea de bilete loto şi lozuri în agenţiile de profil situate în zona cu rata de infectare cu noul coronavirus de peste 3/1.000 de locuitori, potrivit AGERPRES.

"Prin Hotărârea nr.84/16.12.2020, a fost aprobată decizia ca, începând cu 16.12.2020, în unităţile administrativ-teritoriale (U.A.T.) unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori şi în care sunt restricţionate activităţile agenţiilor 'loto', să fie permisă achiziţia biletelor loto şi a lozurilor, dar fără a se putea derula alte activităţi privind alte jocuri de noroc, cu respectarea prevederilor Ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri nr. 1088/1910/2020 şi a măsurilor impuse prin H.G. nr. 1065/2020. Decizia a avut la bază punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii, Institutului Naţional de Sănătate Publică, Centrului Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile nr.19491/10.12.2020 comunicat Ministerului Afacerilor Interne, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă", se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Citește și: 'Am adus 300.000 de euro pentru campania din 2009-Situația mea și a soțului permitea', a spus Udrea în fața instanței -A explicat că nu știe nimic despre fapte

Totodată, CJSU a adoptat noi măsuri pe UAT-uri în funcţie de rata de infectare.

Conform situaţiei transmise presei, 24 dintre cele 104 UAT-uri ale judeţului Prahova continuă să aibă indici peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Între aceste zone cu rată mare de infectare se numără în continuare municipiile Ploieşti - 4,56 şi Câmpina - 3,02, dar şi staţiunile de pe Valea Prahovei - Sinaia, Buşteni şi Azuga.

De asemenea, patru comune din judeţ nu au niciun caz activ de coronavirus la această dată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.