Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clădirea fostului dispensar din Chiriacu a ars lovită de trăsnet

adevarul.ro
trasnet

Pompierii au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, timp de patru ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit la clădirea fostului dispensar din localitatea Chiriacu, judeţul Giurgiu, după ce imobilul a fost lovit de un trăsnet, porivit Agerpres.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în această noapte să intervină în localitatea Chiriacu după ce clădirea fostului dispensar din localitate a luat foc, cel mai probabil după ce a fost lovită de un trăsnet. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă. Aceştia au constatat faptul că ardeau violent acoperişul clădirii, dar şi bunurile din interior. Acţiunea de stingere a incendiului a durat aproximativ patru ore", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

În urma incendiului au ars acoperişul, pe o suprafaţă de aproximativ 170 de metri pătraţi, tavanele în şase camere, uşile din lemn, ferestrele, zece saltele care erau depozitate în clădire, trei paturi, două maşini de spălat şi un frigider.

De asemenea, s-au deteriorat pereţii din cele şase camere.

Judeţul Giurgiu s-a aflat în noaptea de duminică spre luni sub atenţionare de cod portocaliu de vijelii puternice, cu viteze ale vântului cuprinse între 75 şi 90 de kilometri la oră, frecvente descărcări electrice, grindină şi averse torenţiale cu cantităţi de apă de aproximativ 25 de litri pe metru pătrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.