Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clara Burel şi Sara Errani, calificate în optimi la Monastir (WTA)

Guliver/GettyImages
tenis

Jucătoarea franceză de tenis Clara Burel şi italianca Sara Errani s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului de tenis WTA 250 de la Monastir (Tunisia), dotat cu premii totale de 259.303 dolari, potrivit Agerpres.

Burel, cap de serie numărul opt, a trecut fără probleme, cu 6-2,6 -2, de Cristina Bucşa, jucătoare născută la Chişinău, dar care reprezintă Spania.

''Veterana'' Sara Errani (36 ani) a învins-o pe Tamara Zidansek cu 6-2, 6-7 (6/8), 6-3, după ce slovena s-a impus în primele lor trei meciuri directe.

Argentinianca Nadia Podoroska a reuşit să elimine una dintre favorite (5), slovaca Anna Karolina Schmiedlova, cu 3-6, 6-4, 7-5.

În optimi s-au mai calificat italianca Lucrezia Stefanini, după 5-7, 6-3, 6-1 cu conaţionala Camilla Rosatello, şi belarusa Irina Şimanovici, victorioasă în confruntarea cu brazilianca Laura Pigossi, scor 6-3, 6-2.

Finala de anul trecut a fost câştigată de belgianca Elise Mertens (6-2, 6-0 cu franţuzoaica Alize Cornet), a doua favorită anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.