Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clarvăzătoare, dată în judecată pentru că nu şi-a respectat promisiunile. Clientul cere despăgubiri de 25.000 de dolari

vrajitoare

Un american a dat în judecată o clarvăzătoare care afirma că putea să anuleze un blestem de dragoste aruncat asupra lui, după ce acţiunile acesteia nu au dus la niciun rezultat convingător, informează AFP, conform AGERPRES.

Mauro Restrepo a descoperit-o pe internet pe Sophia Adams, "medium specializat în chestiuni amoroase", şi i-a cerut să îl ajute să depăşească perioada dificilă prin care trecea alături de soţia lui.

După ce i-a citit în cărţi, clarvăzătoarea i-a promis bărbatului că va fi din nou fericit în căsnicie, dacă îi va plăti suma de 5.100 de dolari pentru a realiza o exorcizare, a dezvăluit reclamantul.

El ar fi fost victima unei "vrăjitoare angajate de fosta lui iubită", potrivit dezvăluirilor făcute într-o plângere depusă la un tribunal din Los Angeles.

Dar în pofida achitării unui acont generos de 1.000 de dolari, acel rezident din Los Angeles nu a constatat nicio ameliorare în viaţa lui şi a decis să o acuze pe clarvăzătoare de escrocherie.

El mai spune că a suferit de insomnie, anxietate şi crize de angoasă şi a solicitat despăgubiri în valoare de 25.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.