Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasamentul ATP: Marius Copil a urcat trei poziţii

Marius Copil

Tenismenul Marius Copil a urcat trei poziţii în clasamentul ATP dat publicităţii luni, până pe locul 80, cu 712 puncte. La dublu, Horia Tecău a urcat şi el, două poziţii, până pe locul 19, cu 3.770 de puncte, relatează News.ro

Citește și: Dosar de ultraj în cazul jandarmului lovit cu scaunul în cap la meciul Universității Cluj

În ierarhia de simplu, nu sunt schimbări importante la vârf. Câştigătorul French Open, spaniolul Rafael Nadal, se menţine pe locul 2, cu 7.945 de puncte, iar finalistul, austriacul Dominic Theim, este tot pe locul 4, cu 4.685 de puncte. Cei doi şi-au apărat punctele cucerite la ediţia trecută a turneului de la Roland Garros, când tot ei au jucat finala şi tot spaniolul s-a impus.

Lider este în continuare sârbul Nvak Djokovici, cu 12.715 puncte, pe locul 3 se menţine elveţianul Roger Federer, cu 6.670 de puncte, iar Top 5 este încheiat de germanul Alexander Zverev, cu 4.360 de puncte, la fel ca în ierarhia anterioară.

În Top 10 au pătruns rusul Karen Hacianov, pe locul 9, cu 2.980 de puncte, şi italianul Fabio Fognini, pe locul 10, cu 2.785 de puncte. Aceştia sunt la cele mai bune clasări din carieră.

Au ieşit dintre primii zece jucători americanul John Isner, acum pe locul 11, după ce a fost pe 10, şi argentinianul Juan Martin del Potro, căzut pe locul 12, după ce a fost pe 9.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.