Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudia Țapardel (europarlamentar PSD): Legile Justiției, un pachet dezbătut luni întregi, împreună cu asociațiile şi la nivelul Parlamentului naţional

claudia-tapardel.ro
Claudia Tapardel

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a avut un discurs tranşant în cadrul dezbaterii organizate ieri, în Parlamentul European.

Citeşte şi: Victorie în Parlamentul European: România, un mandat ÎN PLUS, după ieșirea Marii Britanii din UE

"Sa vorbim despre Justitie televizata, despre cariere si imagine publica distruse in urma unor dosare bazate pe probe neconcludente si putin solide, care in final au fost solutionate cu neinceperea urmaririi penale sau chiar au fost clasate", a fost îndemnul eurodeputatului.

Social-democrata şi-a continuat discursul dur şi a explicat că întreaga situaţie creată de dezbaterea modificărilor aduse Legilor Justiţiei nu este altceva decât efectul unei campanii murdare de dezinformare.

“Regret ca ne aflam din nou in fata unei campanii murdare de dezinformare la adresa Romaniei si ca ne aflam intr-o situatie extrem de periculoasa in care se contesta actiuni legitime ale unui Parlament national.

Ceea ce nu ati inteles este ca astazi vorbim despre niste legi ale Justitiei din Romania care au ca obiectiv respectarea drepturilor si ale libertatilor civile ale cetatenilor romani si respectarea principiului prezumției de nevinovatie.

Poate ca ar trebui sa discutam aici, in forul democratiei europene, despre sutele, daca nu miile de vieti distruse in Romania, prin nerespectarea acestui principiu consfintit de legislatia europeana. Si anume principiul nevinovatiei.

Sa vorbim despre Justitie televizata, despre cariere si imagine publica distruse in urma unor dosare bazate pe probe neconcludente si putin solide, care in final au fost solutionate cu neinceperea urmaririi penale sau chiar au fost clasate.

Cand vorbim despre Legile Justitiei vorbim despre un pachet de legi care a fost dezbatut luni intregi, impreuna cu asociatiile profesionale, precum si la nivelul Parlamentului national. Iar amendamentele depuse sunt emanatia acestui proces de consultare.
Aceasta este realitatea in Romania”, a mai spus Claudia Ţapardel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.