Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda, atac voalat la Firea: 'Nici un coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniție inamicilor politici'

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Deputatul Claudiu Manda, șef al Comisiei de Control SRI, scrie pe Facebook, după ședința tensionată a Comitetului Executiv de sâmbătă, că niciun coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniție inamicilor politici, spunând că discuțiile din partid arată tocmai faptul că este unul democratic.

CITEȘTE ȘI: Cum te ajută MIEREA să pierzi în greutate

"În urma Comitetului Executiv Național putem trage câteva concluzii clare:

- libertatea de exprimare a membrilor de partid în modul cel mai democratic în cadrului partidului este asigurată și tot ce este aruncat în public sunt doar dezinformări și manipulări ale adversarilor politici pentru a destabiliza partidul.

- PSD este cel mai democratic partid din România și, azi, am demontat și legenda cum că funcționăm sub o dictatură și că președintele Liviu Dragnea își impune ideeile într-un mod totalitar.

Suntem cel mai mare partid din România și este normal să avem ideei și opinii diferite. Important este că ni le putem exprima fără nici o problem în interiorul partidului, fără a ne pune cineva pumnul în gură", se arată în postarea lui Claudiu Manda.

Acesta precizează că în Comitetul Executiv Național toți membrii au avut ocazia să își exprime nemulțumirile.

"Suntem conștienți de responsabilitatea uriașă a guvernării, și vom rămâne uniți. Nu vom cădea în capcana adversarilor politici care își doresc mai mult ca orice ca disputele interne, inerente, din PSD să se transforme în conflicte care să submineze unitatea partidului și care să facă din monolitul PSD, un partid mai mic, ușor manevrabil! Sunt convins că nici un coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniție inamicilor politici și să le crească acestora șansele în competițiile electorale ce urmează", mai spune Manda.

Vezi şi: Serena Williams NU sărbătoreşte ziua de naştere a fiicei sale. Motivul este total neaşteptat

Reacția vine după ședința tensionată de la malul mării, acolo unde Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situația generată de protestele din 10 august. Social democrații au respins prin vot propunerea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.