Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda face mișto de Ludovic Orban: 'Președintele l-a nominalizat pe principiul - Știe bătaie c-a mai luat'

Facebook
manda

Europarlamentarul Claudiu Manda a declarat că PSD va decide luni carevor fi pașii de urmat în noua situație creată de nominalizarea lui Ludovic Orban, de către președintele Klaus Iohannis, pentru formarea noului guvern. Manda a declarat la Digi24 că Ludovic Orban ar trebui să meargă în Parlament pentru a face un bilanț al guvernării sale și să vadă dacă mai obține încrederea parlamentarilor.

Citește și: Se cutremură Europa! Laura Codruța Kovesi își intră în pâine: ‘Frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA’

"Speram o altă nominalizare din partea șefului statului, mai ales că domnul Ludovic Orban tocmai a probat acum o zi că nu are majoritate în Parlament, respectiv 261 de voturi, adică 261 de parlamentari au votat ca domnul Orban să nu mai fie premier. Probabil l-a nominalizat pe principiul 'Știe bătaie c-a mai luat' și se așteaptă, domnul președinte, să obțină aceeași majoritate și la învestire. Am văzut declarațiile președintelui făcute în spațiul public și de aceea l-a nominalizat pe Ludovic Orban pentru că nu se așteaptă ca acesta să obțină susținere pentru a forma un nou guvern, după ce a pierdut încrederea Parlamentului ca urmare a comportamentului domniei sale: 'Schimbi regula jocului în timpul jocului, dai 25 de orgonanțe despre care nimeni nu știe ce cuprind acestea', adică lipsa asta de transparență, noaptea ca hoții , în ultima zi înainte de a pleca de la guvernare. Noi vom avea luni un Comitet Executiv și vom decide atunci care sunt pașii de urmat. După mine, domnul Orban ar trebui să vină în fața Parlamentului și să explice de ce ar dori să fie din nou prim-ministru, având în vedere cum a guvernatce a făcut cu deficitul bugetar, dacă s-a împrumutat, cât s-a împrumutat, dacă s-a dat drumul la vreo îcoală, la vreao autostradă, de ce nu mai finanțează proiectele locale pe PNDL și vedem dacă îi convinge pe parlamentari să-i dea votul", a declarat Claudiu Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.