Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda referitor la cererea DNA care îl vizează pe Călin Popescu-Tăriceanu: 'Avem cert data de 2 aprilie, dar putem da și un termen mai scurt'

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, marţi, că Biroul permanent ar putea adopta, în cazul unei solicitări, un termen mai scurt pentru Comisia juridică pentru formularea unui punct de vedere referitor la cererea DNA care îl vizează pe Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu polițele RCA

"Biroul permanent al Senatului a stabilit un termen. Dacă de la Comisia juridică sau de undeva o să vină o altă propunere la Biroul permanent ca să se schimbe data, e un subiect pe care putem să-l adoptăm. Dar, în acest moment, avem cert data de 2 aprilie, termenul final pentru a primi raportul Comisiei juridice privind începerea sau neînceperea urmăririi penale", a explicat Manda, la Senat.

Luni, Biroul permanent a stabilit pentru 2 aprilie termenul final acordat Comisiei juridice pentru un punct de vedere referitor la cererea DNA în cazul preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Pe 7 noiembrie, Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Tăriceanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că cererea de urmărire penală în cazul lui Tăriceanu ar trebui să fie votată până la sfârşitul lunii martie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.