Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Năsui a câștigat procesul cu un deputat PSD: 'Până plătește cheltuielile de judecată, poate se convinge și el că a strâns o avere fabuloasă'

captura Antena 3
Claudiu Nasui

Deputatul USR Claudiu Năsui anunță vineri că a câștigat definitiv procesul pe care i l-a deschis fostul liberal, actual PSD-ist, Dan Cristian Popescu, pentru că a afirmat că „a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie” și că „are legături strânse cu PSD”.

„Am câștigat definitiv procesul pe care mi l-a deschis fostul PNL-ist, actual PSD-ist, Dan Cristian Popescu. Acum doi ani, domnul Dan Cristian Popescu m-a dat în judecată pentru a-i plăti daune de 200.000 RON. De ce? Fiindcă i-aș fi lezat imaginea zicând că „a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie” și că „are legături strânse cu PSD”. Am zis asta pe vremea când dânsul era viceprimar PNL. Acum, când scriu rândurile acestea, este deputat PSD. Da, ați citit bine. Domnul Popescu, deputat PSD, pretinde că afirmația „a avea legături strânse cu PSD: îi lezează imaginea. L-a mai deranjat și faptul că am pus lumină pe averea fabuloasă strânsă cât timp a lucrat în primărie”, anunță Claudiu Năsui.

Potrivit lui Năsui, Judecătoria a reținut că „în perioada 2016 - 2020, în care a avut funcția de viceprimar al sectorului 2 București, reclamantul a dobândit în plus 3 terenuri și 2 clădiri (dintre care una în Florida, SUA), obiecte de artă/cult și ceasuri în valoare de 15.000 euro și active financiare în cuantum de aproximativ 3.000.000 lei (aproximativ 620.000 euro). Or, în raport de valoarea salariului minim pe economie (1.346 lei net) și a salariului mediu pe economie (3.372 lei net), este mai mult decât evident că afirmația pârâtului referitoare la faptul că reclamantul a strâns o avere fabuloasă de când lucrează la primărie este cât se poate de reală, susținerile în sens contrar ale acestuia din urmă fiind vădit neîntemeiate”.

Claudiu Năsui arată că Dan Cristian Popescu a pierdut inițial pe fond.

„A fost nemulțumit și a făcut apel. A pierdut și acolo. În continuare nemulțumit, a făcut și recurs. L-a pierdut și pe acela. Până plătește cheltuielile de judecată, poate se convinge și el că a strâns o avere fabuloasă cât timp a lucrat în primărie și că are legături strânse cu PSD”, încheie deputatul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.