Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Năsui: noul ministru al Finanțelor este un conspiraționist și dușman al multinaționalelor

Twitter
Claudiu Nasui

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, consideră că viitorul ministru de Finanțe, Adrian Câciu, este un ”conspiraționist socialist”, care luptă împotriva multinaționalelor.

”Ne așteaptă ani grei.

Ministrul finanțelor este un conspiraționist socialist care nu înțelege nici cele mai elementare noțiuni despre cursul de schimb.

Din programul de guvernare reiese clar că noul guvern va crește cheltuielile statului și taxele pe care ni le ia. Pe principiu redistribuționist al statului care ia cu o mână și dă cu alta. Guvernul ne va lua mai mulți bani ca să-i dea oriunde decide partidul. Ideea centrală e să fie mai multă putere la clasa politică și mai puțină la oameni.

În condițiile în care România se află într-o competiție economică internațională pentru a atrage investitori, viitorul ministru al finanțelor se declară un adversar al multinaționalelor. Ar fi mai bine să plece. Să nu mai investească în România. Să ne lase pe noi doar cu „investițiile” din PNDL-uri și cu companiile de stat.

Taxe mai mari, birocrație mai multă, control politic mai mare asupra vieților noastre și multă inflație.

Inflația e taxa aceea invizibilă prin care noi toți sărăcim. Ne crește pensia, dar cumpărăm mai puțin cu ea. Ne crește salariul, dar cumpărăm mai puțin cu el.

Vinovații pentru distrugerea leului nu vor fi vreo cabală internațională anti-română. Vinovații vor fi mult mai aproape de casă, sunt politicienii așa ziși naționaliști care se bat cu pumnul în piept cât de mult își iubesc țara, dar care o condamnă la sărăcie și gonesc românii din România.”, scrie Claudiu Năsui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.