Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu, atac dur la adresa Guvernului: 'Ne opunem încercării de a instaura dictatura pe motive medicale'

Facebook
Claudiu Târziu

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, că AUR se opune încercării Guvernului de a instaura "dictatura pe motive medicale" şi contestă crearea de "discriminări evidente" între vaccinaţi şi nevaccinaţi.

"AUR vrea să îi conştientizeze din timp pe români asupra pericolului care ne paşte şi să îi mobilizeze pe români pentru o rezistenţă exemplară şi să reacţioneze la această nouă încercare de răpire a drepturilor şi libertăţilor noastre, la această încercare de a fi puşi în jug şi a fi mânaţi precum vitele către un viitor de aur distrugător. Acest viitor a fost anunţat prin diferite politici publice, nu întâmplător presărate cu un maxim interes pentru sexualitate, care rezultă din ideologia neomarxistă, una de inspiraţie freudo-marxistă. (...) Neomarxiştii vizează întotdeauna instinctele primare, instinctele joase, pe care vor să le manipuleze, pentru că aşa consideră că oamenii pot fi mai uşor de manipulat şi de slăbit în fibra lor morală şi mai uşor de condus. (...) Cam în direcţia asta îşi duc politicile, de aici obsesia lor de a legifera tot felul de deviaţii sexuale, de aici obsesia lor pentru instituirea unei educaţii pornografice pentru noile generaţii, de aici obsesia lor pentru distrugerea familiei şi pentru distrugerea bisericii, singurul reazem moral credibil şi probat în veacuri de existenţă pentru umanitate. Ne opunem încercării de a instaura dictatura pe motive medicale", a afirmat Claudiu Târziu, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că AUR a iniţiat un proiect de lege prin care să se pedepsească orice fel de discriminări din partea autorităţilor sau a agenţilor economici care ar obliga cetăţenii să facă ceva împotriva voinţei lor în privinţa vaccinării.

Liderul AUR a spus că formaţiunea sa doreşte să atragă atenţia asupra tentativei de instaurare a unei noi dictaturi în România, dar şi în alte state, arătând că o dovadă este şi hotărârea de guvern, intrată în vigoare de la 1 august, care a statuat "discriminări evidente între vaccinaţi şi nevaccinaţi", manifestări culturale şi de divertisment cu până la 75.000 de participanţi, dar mai ales limitarea protestelor la care se permite un număr maxim de 500 de persoane.

La conferinţa de presă de la Târgu Mureş, alături de copreşedintele AUR Claudiu Târziu au participat deputatul Dan Tănasă şi preşedintele filialei Mureş a AUR, Răzvan Biro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.