Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu rupe tăcerea în noul scandal dintre AUR și Gigi Becali: 'Nu i-a dat niciun sediu Partidului AUR, nu i s-a oferit nicio funcție în AUR'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a primit, de la Gigi Becali, un sediu pentru fundația sa, în 2017, însă totul a degenerat, în ultimele zile. Becali a declarat că sediul dat lui Târziu este pentru AUR, însă George Simion a fost primul care a ieșit public și a precizat că patronul FCSB denaturează adevărul.

Târziu a relatat, vineri seara, la România TV, cum a ajuns ca Becali să îi ofere un sediu și a recunoscut că Becali nu își aduce bine aminte atunci când relatează că ar fi fost ofertat cu o funcție de vicepreședinte în AUR.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Și-a bătut joc de bieții oameni! Am cerut autorităților islandeze să ia urgent măsuri’

”Nu sunt spuse din răutate sau orgoliu, ci din amintirile pe care le are. E normal să nu își amintească toate binefacerile pe care le-a făcut. Gigi Becali nu i-a dat niciun sediu AUR, nu i s-a oferit nicio funcție în AUR.

Acum 4 ani, am ajuns să îl cunosc pe domnul George Becali. I-am dus niște cărți despre sfinții din închisori. A fost foarte impresionat. M-a întrebat cine editează aceste cărți și i-am zis că o fundație. M-a întrebat unde avem sediul și i-am zis că nu mai avem. Ne-a dat două camere în sediul Fundației George Becali, din Centrul Vechi. Nu am mai ținut legătura vreme de atâția ani. Nu i-am zis că facem partid.

Citește și: Mihai Tudose, ironic la adresa lui Florin Cîțu: ‘A și deschis șampania, doar-doar pocnitura va abate atenția de la tăierile de care s-a apucat cu râvnă sadică’

În 2017, l-am întrebat dacă l-ar interesa să intre în politică și mi-a zis că nu: ”eu vreau să mă mântuiesc!”. În 2019, am făcut partidul cu George Simion, nu i-am propus să fie vicepreședinte și nici nu aș fi îndrăznit pentru că el a fost președinte de partid. Camerele date de Becali nu au fost folosite niciodată pentru partid. Sunt folosite de asociația pe care eu am condus-o și în care soția mea îi învăța pe copii, e un ONG, prin care se transmit niște meșteșuguri.

Gigi Becali nu ne-a cerut să plătim chirie, doar utilitățile. Am vorbit chiar azi și nici nu știa dacă ne mai folosim de sediul ăla sau nu.”, a declarat Claudiu Târziu.

Citește și: Sorin Cîmpeanu: ‘18% din școlile din România au cabinet medical. Unde nu e cabinet medical și personal medical, nu au de ce să ajungă teste antigen în școli’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.