Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clienții unei bănci de renume din România primesc vești bune: noua facilitate despre care nu mulți știu

Pinterest
card cash

Clienții unei bănci de renume din România primesc vești bune în această perioadă. Un număr semnificativ de români care sunt clienți la această instituție bancară vor fi plăcut surprinși în curând. Mai exact, se lansează o opțiune nouă, puțin cunoscută până acum, dar care poate contribui la consolidarea economiilor tale.

Raiffeisen Bank, opțiuni noi pentru clienții săi din România

În ultima vreme, din ce în ce mai multe bănci au pregătit surprize pentru clienții români. Fie că este vorba despre anumite facilități sau chiar oferirea unor recompense financiare, toate sunt pe placul clienților.

De obicei, la noi în țară, Revolut era recunoscut pentru astfel de campanii constante pentru români. Acum, însă, se pare că încă o instituție financiară a decis să vină cu modificări benefice pentru clienții cu conturi deschise aici.

Raiffeisen Bank vine cu vești bune pentru clienții săi și anume, o opțiune care îi va ajuta pe toți să economisească bani. Este vorba despre o facilitate despre care nu mulți români știu, dar care le va fi de folos tuturor.

Cu alte cuvinte, persoanele care au cont deschis la Raiffeisen Bank pot să economisească bani mult mai simplu. Banca a venit în ajutor lor și le-a pus la dispoziție o opțiune menită să simplifice totul.

Cum poți să economisești bani cu ajutorul unei opțiuni simple

Opțiunea pusă de Raiffeisen Bank la dispoziția tuturor se numește SavingBox și poate fi găsită în aplicația bancară oficială. Această opțiune poate fi activată foarte ușor și la fel de simplu este și principiul după care funcționează.

SavingBox se activează din Smart Mobile, iar clienții Raiffeisen Bank nu vor avea deloc bătăi de cap cu ea. Aplicația funcționează foarte simplu și le permite tuturor să selecteze un procent din sumele cheltuite, procent care se va duce direct în economii.

Cu alte cuvinte, de fiecare dată când se efectuează o tranzacție, un procent din suma respectivă va merge către SavingBox. Procentul respectiv se va redirecționa automat, astfel că nu este nevoie de operațiuni manuale suplimentare.

Raiffeisen Bank a implementat această măsură special pentru clienții cărora le este greu să economisească. Însă, în acest fel, totul este mult mai simplu, iar mii de clienți ai băncii se vor trezi la final de lună cu sume importante de bani pe care le-au economisit de-a lungul timpului.

În România, Raiffeisen Bank nu este singura care a venit cu măsuri financiare benefice clienților. Un serviciu similar a fost dezvoltat și de ING, unde românii pot seta ca sumele pe care le cheltuiesc să fie rotunjite, iar diferența să meargă într-un cont de economii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.