Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand a dat LOVITURA după alegeri: Firma sa a pus mâna pe Masterplanul Bucureștiului

facebook.com
Clotilde Armand

Compania Egis International va realiza un studiu privind Centura Bucureştiului în valoare de 300.000 de euro, în baza unui acord dintre Ministerul Fondurilor Europene şi Banca Europeană de Investiţii. În România, firma este reprezentată de vicepreşedintele USR, Clotilde Armad.

În baza Acordului de servicii de asistenţă pentru implementarea proiectelor (Acordul PASSA) semnat între Ministerul Fondurilor Europene şi Banca Europeană de Investiţii, care prevede acordarea de asistenţă MFE şi beneficiarilor asistenţei, pentru pregătirea şi implementarea proiectelor din perioada de programare 2014-2020, CNAIR beneficiază de asistenţă tehnică din partea experţilor BEI, inclusiv pentru strategia privind centura Bucureştiului.

Citește și: O firmă cunoscută i-a PLĂTIT lui Secureanu 470 de deplasări în valoare de peste 800.000 lei

„În contextul acordului de servicii PASSA, pentru a răspunde specificaţiilor legate de proiect, BEI a contractat studiul pentru analiza opţiunilor pentru dezvoltarea centurii Bucureştiului companiei Egis International (France)", a spus pentru ECONOMICA.NET Cătălin Gheran, şeful Direcţiei Generale Programe Infrastructură Mare din cadrul MFE, anunță

Realizarea unui studiu, respectiv o analiză strategică – multicriterială a opţiunilor existente, este necesară în vederea determinării scenariului optim pentru implementarea obiectivului privind centura Bucureştiului, a mai spus oficialul MFE.

Citește și: ȘOC la Antena 1: Ce s-a întâmplat la X Factor și care sunt concurenții calificați

Clotilde Armand este director al Egis România din septembrie 2013. De asemenea, aceasta este şi vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România şi consilier municipal la Primăria Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.