Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand acuză PNL că ar sta în spatele companiei Romprest: Au maxim 24 de ore și eu am început să număr

Facebook
clotilde romprest

Compania Romprest a anunțat suspendarea activității și nu vor mai ridica gunoiul în Sectorul 1, acuzând Primăria pentru neplata serviciilor. În replică, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, amenință cu rezilierea contractului și îi acuză pe cei de la PNL că ar fi în spatele acestei companii de salubritate.

Citește și: ULTIMA ORĂ Romprest anunță că A SUSPENDAT salubrizarea Sectorului 1

”Operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1.

Este un nou șantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un șantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulți să fie curat.

Dragi locuitori ai Sectorului 1,

Compania adusă de un fost primar liberal pentru o perioadă de peste 20 de ani și apărată de avocații liberali în Consiliul Local al Sector 1 (în ciuda Deciziei Curții de Conturi a României de recuperare a prejudiciului de peste 100 de milioane de lei, în ciuda raportului ANRSC care ne zice foarte clar să recuperăm banii plătiți ilegal de primarul pesedist) nu și-a plătit datoriile către furnizori. Cu toate că a primit bani de la Primărie pentru asta. Și furnizorii refuză acum să mai primească gunoiul adus de compania aceasta.

Acum, lucrurile sunt foarte clare. O spun încă o dată: Dacă în maxim 24 de ore de la anunțul companiei șantajiste orice fel de gunoi (stradal sau menajer) din Sectorul 1 nu este ridicat voi rezilia contractul și în următoarea secundă un alt operator de salubritate intră în Sectorul 1. Totuși, nu suntem proștii mafiei gunoaielor și eu nu mă clintesc în fața amenințărilor de tip mafiot. Poate să urle ei cât doresc în presa lor aservită și cumpărată.

Eu stau aici în primărie să-i înfrunt pe cei care au impresia că pot fura peste un sfert din bugetul anual al Primăriei Sectorului 1 (da, atât plătim pentru gunoi) cu ajutorul unor consilieri vânduți. Am anunțat și Garda de Mediu că operatorul de salubritate din Sectorul 1 depozitează în acest moment ilegal deșeurile.

Țineți minte: au maximum 24 de ore. Și eu am început deja să număr.

PS: Vă rog să sesizați Poliția Locală Sector 1 dacă nu se ridică gunoiul Dvs.”, scrie Clotilde Armand.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.