Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, acuzată de tactică cinică și ilegalități în administrarea Sectorului 1. Declarațiile fără perdea ale consilierilor demisionari

Facebook
Clotilde Armand

Adrian Oianu și Dan Podaru (foști PNL), conilierii demisionari de la Primăria Sectorului 1, au făcut afirmații grave la adresa primarului Clotilde Armand în ultima ședință a Consiliului Local la care au paricipat.

Adrian Oianu susține că Armand nu a făcut nimic timp de 3 ani în administrația locală, pasând responsabilitățile, acum, pe ultima sută de metri anunță diferite investiții importante pentru a mai câștiga un mandat.

„De când domnul președinte interimar de la PNL mi-a spus că nu mai am voie să vorbesc în general deloc în Consiliu, doamna primar vine la ședințe. (...)

Mă uit după 3 ani jumate de mandat și constat că doamna primar de la Sectorul 1 a făcut același lucru pe care l-au făcut foarte mulți primari în ultimii 35 de ani: a amânat toate investițiile pentru ultimul an. (...) Nimic timp de 3 ani jumate, air acum începe să facă investiții în toate direcțiile. E o tactică cinică.

De 3 ani, doamna Clotilde se lupă cu diferite chestii ignorând cetățenii. Numai administrație nu face. A încercat total artificial să transmită responsabilitățile administrative școlilor, instituțiilor în așa fel încât ea să nu aibă nicio reponsabilitate și să nu se ocupe de nimic, dar acum, în ultimul an după ce a pus atâția directori de școală într-o situație dificilă, vine și spune: vai facem școli”, a declarat Adrian Oianu.

Clotilde Armand, acuzată de ilegalități

La rândul său, Dan Podaru anunță că va face o plângere penală pe numele lui Clotilde Armand pentru ilegalități pe care le-ar fi făcut aceasta.

„Ieri aflăm de pe pagina Direcției Naționale Anticorupție că ieri la Brașov a fost o descindere și s-a reținut o formă de ilegalitate a două angajate care timp de 4 luni de zile fără aprobarea Consiliului Local au cedat prin comodat un spațiu unei asociații.

Acest lucru se întâmplă de doi ani de zile la nivelul Primăriei Sectorului 1 cu piața Amzei și cu partenerii doamnei Clotilde Armand. Am sesizat toate instituțiile referitor la această situație fără precedent și în zilele ce urmează voi face încă o plângere penală”, a afirmat Podaru.

Oianu și Podaru au demisionat atât din PNL cât și din Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 după ce au l-au acuzat pe președintele interimar al PNL Sector 1 că nu-i mai lasă să vorbească și să critice administrația locală a sectorului.

Cei doi demisionari au anunțat că își vor face propria platformă politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.