Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand anunță că dă în judecată doi consilieri PNL, pentru 'jignirile nedemne de funcția lor': 'Locul lor este în altă parte'

Agerpres
Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, susține că a fost jignită de doi consilieri locali PNL, motiv pentru care îi va da în judecată. Primarul USR cere conducerii PNL să sancționeze „derapajele acestor personaje sinistre”, fără să dea detalii despre jignirile la care se referă.

„Știți cazurile de violență și hărțuire făcute de liderii PNL la Mogoșoaia și Brașov? Eh, violența și agresivitatea PNL la adresa femeilor continuă chiar acum în ședința Consiliului local al Sectorului 1. Consilierii PNL încurajează violența și instigă la ură în lipsa argumentelor și a proiectelor. Îi voi acționa în judecată pe cei 2 consilieri PNL Sector 1 pentru jignirile nedemne de funcția lor. Locul lor este în altă parte pentru că nu pricep democrația. Totodată, fac un apel la conducerea PNL să sancționeze derapajele acestor personaje sinistre”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Conflictul dintre PNL și Clotilde Armand este deja vechi, dinainte de ruperea coaliției PNL-USR. Cele două părți și-au transmis în numeroase rânduri acuzații prin intermediul presei, iar PNL susține că primarul încearcă să impusă în consiliul local diverse proiecte fără consultare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.