Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand anunță o victorie în instanță împotriva consilierului PSD care afirmase că 'în Franţa era răpită şi violată zile în şir'

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că instanţa a decis că Ioan Micu, consilierul judeţean PSD din Vrancea pe care l-a dat în judecată după ce afirmase anul trecut despre ea că "în Franţa era răpită şi violată zile în şir", trebuie să îi plătească 30.000 de lei daune morale, conform deciziei din prima instanţă. "La un an de la acest derapaj respectivul încă este membru PSD", susţine ea.

Anul trecut, în luna iunie, la o postare pe Facebook a liderului deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu despre agresiunea la un semafor a unui bărbat care i-a bătut cu pumnii în maşină şi a strigat la Clotilde Armand, consilierul judeţean PSD Vrancea Ioan Micu a comentat că "în Franţa era răpită şi violată zile în şir, aoleu stai că asta-i convenea bebeluşei albe de Guadalupe”.

Organizaţia PSD Vrancea a anunţat atunci că se dezice total de comentariul ”făcut în nume personal” de consilierul judeţean Ioan Micu.

”PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă şi în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizaţia judeţeană a PSD Vrancea”, a precizat, la acea vreme, preşedinte interimar al organizaţiei PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici.

Clotilde Armand a susţinut că a fost agresată în trafic, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori. "Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi”, a fost mesajul primarului Sectorului 1 către cei pe care îi supectează că s-ar afla la originea incidentului.

Ulterior, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a anunţat că se autosesizează în cazul afirmaţiilor făcute de Ioan Micu şi în luna august a decis să îl amendeze cu 3.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.