Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand cere EXECUTAREA de urgență a unui secretar de stat, recent numit de Florin Cîțu

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi cere premierului Florin Cîțu să-l dea afară pe un secretar de stat din Ministerul Digitalizării, recent numit de premier. Primarul arată că noul secretar de stat este un apropiat al lui Sebastian Ghiță și are legături cu firmele controlate de acesta.

”La capitolul digitalizare România este pe ultimele locuri din Uniunea Europeană, iar Ministerul Digitalizării ar trebui să aibă un rol extrem de activ în această perioadă, în special pentru a susține administrațiile locale în vederea transformării digitale. În schimb, prioritatea principală pare să fie „cui dăm titlul de secretar de stat”?!

De ce scriu asta? Pentru că am aflat surprinsă despre recenta decizie a premierului de numire în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării - un acționar al firmei Euromedia Group, firmă controlată de Sebastian Ghiță și consilier general la PMB.

Dle. prim-ministru, dle. ministru... sper să revizuiți această numire. Ce competențe are respectivul în domeniul Digitalizării: Asesoft sau Team Net?!

PS: Respectivul este și membru în Consiliul de Administrație ALPAB. Asta în cazul în care v-ați întrebat ce a făcut pentru parcurile Cișmigiu și Herăstrău de au ajuns o ruină.”, scrie Clotilde Armand.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.