Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand DEZARMEAZĂ de sporuri Poliția Locală Sector 1: '2 milioane de lei risipite'

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Sporuri „flagrant discutabile” la Poliția Locală Sector 1: Beneficiarii trebuie să dea banii înapoi

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - Clotilde Armand anunță că fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut, în starea de urgență, sute de ore suplimentare: „Sunt 300 de beneficiari și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”. Beneficiarii trebuie să dea banii ÎNAPOI.

„Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil. Astfel, șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”, anunță Clotilde Armand.

Citește și: O mare companie farmaceutică, anunț URIAȘ: medicamentul care vindecă rapid Covid-19

Primarul adaugă că a decis, împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1, să impute sumele acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie - septembrie 2020.

„Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală). De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate”, susține Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.