Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, după ce judecătorii au refuzat să îi valideze mandatul de primar: 'Vă las aici numele celor 122 de persoane care au contestat validarea mea'

Inquam Photos / George Calin
clotilde armand

Tribunalul Bucureşti a amânat, luni, cu 24 de ore, pronunţarea în dosarul privind validarea candidaturii în funcţia de primar al Sectorului 1 pentru Clotilde Armand. Primarul ales al Sectorului 1 a anunţat că 122 de persoane, ”majoritatea din PSD şi rude ale acestora”, au contestat validarea sa, apelurile fiind multe copy-paste.

”Tribunalul Bucureşti a amânat până mâine la ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Majoritatea sunt din PSD, rudele acestora şi angajaţi ai Primăriei Sectorului 1. Eu cred că vor avea un şoc mâine”, a scris, luni, Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și: SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache.

Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar.

Citește și: Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

Sectorul 1 a fost câştigat de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%, Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.