Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand îl instigă pe Nicușor Dan să comită un abuz în serviciu

clotilde armand nicusor dan

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îl sfătuiește pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, să suspende livrarea de energie termică în sediile PSD și PNL din București.

„Primarul Capitalei ar trebui să suspende livrarea energiei termice în toate sediile PSD PNL din București și în toate vilele lor de protocol obținute de la RAAPPS până când M. Ciolacu pricepe că nu te joci cu sănătatea cetățenilor din Capitală”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Ceea ce îi cere Armand lui Nicușor Dan este, practic, să comită un abuz în serviciu: „Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică”.

Potrivit Codului penal, „instigator este persoana care, cu intenţie, determină o altă persoană să săvârşească o faptă prevăzută de legea penală”. Instigarea se pedepsește cu aceeași pedeapsă prevăzută de lege pentru autorul infracțiunii. Mesajul lui Clotilde Armand are chiar și nuanțe de șantaj.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut miercuri un nou apel la Guvern să sprijine Capitala „pentru a putea trece cu bine de această iarnă”. Marcel Ciolacu l-a ironizat pe primarul Capitalei și l-a sfătuit să ceară bani împrumut de la Clotilde Armand.

​Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a răspuns joi criticilor aduse de Marcel Ciolacu, el spunând că îl roagă pe liderul PSD să-i dea telefon ministrului de Finanţe, Adrian Câciu, pentru a rezolva datoria restantă pentru Termoenergetica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.