Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand îngroapă 'securea războiului': La Sectorul 1 se renegociază un protocol între PNL şi USR

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a declarat, marţi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că a fost primul lider politic care am făcut apel către PNL să nu lăsăm Bucureştiul în mâna PSD-ului şi a anunţat că se renegociază un protocol de colaborare cu liberalii, anunță news.ro.

”Eu am fost primul lider politic care am făcut apel către PNL să nu lăsăm Bucureştiul în mâna PSD-ului. Acum consider că suntem într-un proces de destructurare a USL-ului în Bucureşti”, a spus Clotilde Armand, afirmând că ceea ce îşi doreşte este să reconstruiască această alioanţă PNL-USR, pentru a nu preda Bucureştiul către PSD.

Despre păstrarea majorităţii în consiliile locale din Sectoare, primarul Sectorului 1 a afirmat că a denunţat alianţa PNL-PSD, iar când pericolul este la nivel naţional, şi-ar dori ca Bucureştiul să scape de acest pericol.

”La Sectorul 1 discutăm despre un nou protocol de colaborare cu PNL”, a spus ea, afirmând că discută cu liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pentru o relaţie de reconstruire a acestei alianţe şi a precizat că le-a reproşat celor de la PNL, în trecut, că nu au fost alături de ea când a dus nişte bătălii dure.

Clotilde Armand a mai spus că nu ştie cum se poziţionează conducerea PNL, ea discutând cu preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.