Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand joacă în continuare cartea victimei - Primărița anunță că a câștigat un proces de calomnie cu un site de știri

spotmedia.ro
Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, anunță că a câștigat un proces de calomnie cu un site de știri. Aceasta a obținut 10.000 de lei daune morale.

„Am câștigat un nou proces cu unul dintre site-urile care au propagat repetat calomnii despre mine. Instanța l-a obligat pe respectivul la plata unor daune morale de 10.000 lei (puțin față de mizeriile scrise), să publice sentința în trei ziare de circulație, să șteargă două articole calomnioase (în texte se folosesc cuvinte de nereprodus, jigniri grobiene, cu atacuri la persoană, un limbaj care nu are nicio legătură cu jurnalismul) și să achite cheltuielile de judecată în valoare de 5.100 lei”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Împotriva cui a câștigat Armand

Deși nu precizează numele site-ului, dosarul poate fi găsit pe portalul instanțelor. Curtea de Apel București i-a dat dreptate primăriței pe 4 aprilie, în procesul împotriva unui jurnalist „Ziuanews”.

„Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că: Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la înlăturarea articolelor "Clocotilde a dat în foc mai ceva ca o Cruella De Vil a politicii dalmatiano-pontice", publicat la data de 15.05.2020 şi "Clotilde Armand nu poate traduce în danbarneză ceea ce i-a transmis Ziuanews" publicat în data de 16.05.2020 de pe site-ul www.ziuanews.ro. Obligă pârâtul la publicarea într-un ziar de largă circulaţie şi pe pagina de internet a redacţiei a hotărârii de condamnare. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 5.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate privind respingerea, în rest, a cererii. Cu recurs în termen de 30 zile de la comunicare, care se depune la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie”, se arată pe portalul instanțelor.

Clotilde Armand se consideră victima conspirațiilor PSD-PNL

Primarul Sectorului 1 susține că adversarii politici comandă campanii de denigrare în presă, prin apariția de informații pe diverse site-uri, care ulterior sunt dezbătute la televiziunile de știri.

„Să vă spun cum funcționează campaniile agresive de tip kompromat finanțate de PSD și PNL. Mecanismul de denigrare a fost dus la perfecțiune în ultima perioadă în guvernarea PSD-PNL, iar ținta predilectă sunt liderii USR. O așa-zisă dezvăluire jurnalistică (fotografii realizate de paparazzi- se face un adevărat filaj care încalcă viața privată sau fotografii trucate, discuții înregistrate ilegal, hărțuiri realizate de oameni de partid, jigniri la persoană etc), este plasată dimineața într-o publicație online obscură. Până la ora 12.00 este preluată rapid de o serie de site-uri care erau alimentate cu bani de Dan Tudorache, iar acum primesc contracte (milioane de euro) de la PSD și PNL. Patronii site-urilor încă sunt supărați pe mine că le-am tăiat finanțarea din banii Sectorului 1. Seara, subiectul este “dezbătut” în prime-time la RTV, Realitatea TV, Antena 3 etc. Nu se mai obosesc cu drepturi la replică, nu mai verifică dacă infomațiile sunt reale, citează direct site-ul obscur, mai intervin din studioul tv doi-trei analiști de casă care confirmă tot. Denigrarea a fost executată cu succes”, mai scrie Clotile Armand.

Primărița USR merge mai departe și se compară cu victimele propagandei naziste sau comuniste. „Toate aceste încrengături de site-uri și televiziuni, controlate de PSD și PNL, pun în aplicare o rețetă folosită de mașinăriile de propagandă naziste, comuniste și feseniste: o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”, concluzionează Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.