Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand lovește din nou: 'Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară'

Twitter
Clotilde Armand

Clotilde Armand spune că gunoaiele de pe străzile din Sectorul 1, dublate de miile de șobolani, fac parte dintr-o ”revoluție” pe care o pune la cale și care face parte dintr-o ”chestiune de curățenie morală profundă”. După ce i-a lăsat pe bucureșteni în gunoaie și în fața bolilor pe care le pot transmite șobolanii, Clotilde Armand spune că este o victimă. Ea a abordat și decizia lui Marcel Ciolacu ca PSD să sprijine orice inițiativă cetățenească de demitere a primarului USR.

”Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de "știri" abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și "jurnaliști". Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?

Citește și: VIDEO PSD susține DEMITEREA primăriței Clotilde Armand: 'Bătaia de joc la adresa locuitorilor trebuie să înceteze mai repede decât 4 ani'

Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor.”, e mesajul postat de Clotilde Armand.

Citește și: VIDEO Dan Barna se face SCUT pentru Clotilde Armand, în SCANDALUL din Sectorul 1: 'Se plătește gunoiul la preț de pietre prețioase' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.