Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PSD susține DEMITEREA primăriței Clotilde Armand: 'Bătaia de joc la adresa locuitorilor trebuie să înceteze mai repede decât 4 ani'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți, că va susține inițiativa unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care se află în plin război cu compania de salubritate, ceea ce a dus la strângerea gunoaielor pe străzile din sector.

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţenească, nu politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu e în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să înceteze mai repede decât mandatul de 4 ani al doamnei Clotilde Armand. Înainte să se vaite de mafia din salubtritate, ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 cum arată acolo. Să vadă cum nu există gropi, gunoaie și cum arată parcurile”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa conducerii partidului.

Reacţia social-democraţilor vine după problema ridicării gunoiului în Sectorul 1, din cauza unor neînţelegeri privind onorarea contractelor care au ajuns în instanţa între primăria de sector şi compania Romprest. Clotilde Armand a solicitat prefectului Capitalei Alin Stoica să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza acestei probleme.

Prefectul Capitalei Alin Stoica a avut o întâlnire marţi la sediul Instituţiei Prefectului cu reprezentanţii Romprest şi ai Primăriei Sectorului 1. Acesta a propus să existe o soluţie pentru a asigura continuitatea serviciilor de salubritate în sector, iar Romprest urmează să dea un răspuns în acest sens în această seară sau miercuri dimineaţa, a mai anunţat Stoica.

Alin Stoica a precizat că nu a fost luată încă o decizie cu privire la solicitarea Consliului Local pentru Situaţii de Urgenţă de a fi declarată starea de alertă în Sectorul 1, deoarece încă nu a primit toate datele necesare.

El a adăugat că încă nu a primit toate informaţiile de la Garda de Mediu care să transmită ce a identificat în legătură cu problema ridicării gunoiului în sector.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.