Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand pozează din nou în victimă - Obișnuită să sfideze legea, se plânge că e persecutată de Curtea de Conturi

Inquam Photos / George Calin
Clotilde Armand parchet

Prinsă de mai multe ori în ultimele luni că tratează legea ca pe o chestiune opțională, Clotilde Armand continuă să se victimizeze. Primarul Sectorului 1 prezintă o statistică referitoare la frecvența controalelor Curții de Conturi.

„Alianţa asta nefirească dintre partidul neocomunist şi partidul Brătienilor - capturat de alţi neocomunişti gradaţi - e disperată să distrugă tot ce stă în calea lor. Fiindcă există câţiva primari incomozi care nu vor să facă combinaţii alături de ei, o mână de oameni care încă mai cred în nişte principii ţin piept celor care distrug orice formă de normalitate şi bun simţ”, a scris Clotilde Armand, sâmbătă pe Facebook.

Ea a reamintit despre faptul că l-a acţionat în instanţă pe preşedintele Curţii de Conturi Mihai Busuioc pe motiv că foloseşte instituţia pe care o conduce „pe post de măciucă împotriva primarilor USR”.

„V-am spus recent că l-am acţionat pe preşedintele Curţii de Conturi (PSD) în instanţă fiincă foloseşte instituţia pe care o conduce (mandat de 9 ani) pe post de măciucă împotriva primarilor USR. Şi să nu spuneţi că este doar o închipuire personală, am primit răspunsul chiar de la Curtea de Conturi la întrebarea «câte controale a efectuat Curtea de Conturi în Bucureşti la primăriile de Sector»”, a mai scris Armand.

Prea multe controale la PS1

Edilul Sectorului 1 a adăugat că a aflat că, în anul 2022, „din cinci controale efectuate la primăriile din Bucureşti, patru au fost la Primăria Sectorului 1”, iar în 2023, „din patru controale efectuate la primăriile din Capitală, trei controale au fost tot la Primăria Sectorului 1”.

„Motive? Zero. N-au motivat deloc aceste controale. Pur şi simplu stabilesc în plenul lor că primarii USR trebuie hărţuiţi. Însă nu-i nimic. Ştiu că dl Busuioc este lipsit de onoare şi nu-şi dă demisia pentru că este ilegal să controleze la ordine politice instituţiile statului român. Dar mai ştiu şi altceva: ştiu că n-am să mă las până nu plăteşte în Justiţie pentru asta. El şi toţi politrucii din vârful acestei instituţii vitale pentru democraţie. PS: Curaj, Marcel Ciolacu. Vă vedem!”, a conchis Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.