Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand râde de protestul pentru Parcul IOR: 'Toate mesajele PSD împotriva lui Nicușor Dan au virgule între subiect și predicat'

InquamFOTO/Octav Ganea
nicusor dan

Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1, reacționează la protestul organizat de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, pentru Parcul IOR. Armand râde de greșelile gramaticale de pe pancartele protestatarilor.

„Nu pot să mă abțin dar PSD ar face bine să pună mâna serios pe carte (de citit). Toate mesajele PSD împotriva lui Nicușor Dan au virgule între subiect și predicat”, scrie Clotilde Armand pe Twitter.

content-image

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inițiat un protest sub geamul primarului general, Nicușor Dan. Robert Negoiță este nemulțumit că primarul general nu se implică pentru a rezolva problema parcului IOR.

„Ne-a promis că în 6 săptămâni rezolvă. Au trecut 8 luni de atunci! Să-i ducem un calendar, să vadă că au trecut 8 luni. Ne dor și dor ochii de la cât praf în ochi am primit!”, a spus Robert Negoiță.

Acțiunea de protest a lui Robert Negoiță și a celor de la PSD s-a desfășurat în timp ce primarul general Nicușor Dan susținea o conferință de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.