Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand RADE TOT: 100 de angajați de la ADP rămân FĂRĂ SPOR de antenă

Twitter
Clotilde Armand

Aproape 100 de angajați de la Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 1 vor fi mutațidin imobilul de pe Bulevardul Poligrafiei nr.4, unde va fi construită Școală Regală, în Piața Mureș și în clădirea din Șoseaua Odăi, Clotilde Armand spunând că în felul acesta nu le va mai plăti spor de antenă.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că sporul de antenă de care beneficiau cei aproape 100 de angajați de la ADP va fi sistat, odată cu relocarea, mai ales că, după ce s-a documentat, a aflat că în zonă nu sunt radiații. Banii care erau plătiți pe sporuri de antenă vor fi direcționați către investiții în educație și în infrastructura școlară, conform Mediafax.

Citește și: Proiect BOMBĂ la Senat: Florin Roman vrea să acorde IMUNITATE penală și civilă conducerii ASF

„Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau, încă din anul 2016, de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nicio problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale. Îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia urmând să fie investiți în educație și școli”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Pentru a se asigura că nu este nicio problemă cu proiectul Școlii Regale, Clotilde Armand a solicitat ANCOM să verifice nivelul actual al radiațiilor din zona imobilului din Bulevardul Poligrafiei nr. 4.

De asemenea, a solicitat tuturor directorilor din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local, care plătesc sporul de antenă în valoare de 15% din salariu, să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiaților cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații pentru a nu exista niciun fel de îndoială cu privire la siguranța cetățenilor care apelează la serviciile acestor structuri și, implicit, a angajaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.