Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier județean despre Clotilde Armand: 'În Franța era violată zile în șir' - Ioan Micu: 'Regret, eu sunt mai sarcastic' / UPDATE

Agerpres
Clotilde Armand

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, susține că un consilier județean PSD ar fi comentat pe Facebook agresiunea reclamată de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunând că „în Franța era răpită și violată zile în șir”, anunță Mediafax.

UPDATE. PSD se dezice total de afirmațiile consilierului județean Ioan Micu la adresa lui Clotilde Armand și-l va exclude din partid pe social-democrat.

Cătălin Toma îl acuză pe consilierul județean Ioan Micu că a scris un comentariu pe Facebook despre situația în care se află primarul Sectorului 1 din București.

„Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în București. ”În Franța era răpită și violată zile în șir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”, a scris, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Președintele Consiliului Județean îi solicită conducerii filialei PSD să-l sancționeze pe consilier.

„În condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a precizat Toma.

Consilierul județean a fost contactat de MEDIAFAX și a spus că regretă situația creată. Ioan Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său. De asemenea, Micu dezvăluie faptul că a fost mustrat prin intermediul telefonului de șefii de partid.

„Regret, eu sunt mai sarcastic, îmi pare rău pentru situația creată. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram într-o dispoziție... băusem două, trei beri la halbă, nu mi-am dat seama de implicații”, a declarat, pentru MEDIAFAX, consilierul județean Ioan Micu.

content-image

Clotilde Armand a anunțat miercuri pe Facebook că a fost agresată în trafic de un bărbat necunoscut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.