Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Benfica Lisabona a primit deja două oferte pentru tânărul mijlocaş argentinian Enzo Fernandez

looksport.ro
Benfica Lisabona

Clubul Benfica Lisabona a primit deja două oferte pentru tânărul mijlocaş argentinian Enzo Fernandez, evaluate la 127 de milioane de euro, a informat marţi presa portugheză, adăugând că o a treia "este pe drum", scrie EFE.

Ziarul de sport A Bola a relatat că portughezul Jorge Mendes, celebrul agent al unor jucători precum Cristiano Ronaldo sau Joao Felix, a prezentat Benficăi două propuneri pentru Enzo Fernandez, în valoare de 127 de milioane de euro, cu 7 milioane mai mult decât clauza sa de reziliere, potrivit Agerpres.

Aceeaşi sursă adaugă că ar fi o a treia ofertă "pe drum" şi că ofertanţii sunt din La Liga şi Premier League, deşi intenţia "vulturilor" este să-l reţină pe jucător până la finalul sezonului.

Enzo Fernandez, mijlocaş în vârstă de 21 de ani, a sosit în această vară la Benfica de la River Plate pentru 10 milioane de euro şi a devenit imediat una dintre piesele-cheie ale echipei portugheze.

În plus, a fost unul dintre protagoniştii victoriei Argentinei la Cupa Mondială din Qatar şi considerat cel mai bun tânăr jucător al turneului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.