Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul de fotbal Saint Mirren a denunţat la poliţie un fan care s-a strecurat în stadion

Scotia

Clubul de fotbal Saint Mirren, din prima ligă scoţiană, a anunţat că un suporter s-a strecurat duminică pe stadion, închis din cauza pandemiei de coronavirus, şi a alergat pe terenul de joc, fapt care a fost raportat la poliţie, relatează agenţia EFE.

Clubul scoţian a anunţat incidentul pe site-ul său şi le-a reamintit fanilor despre pericolul la care se supun prin pătrunderea ilegală în stadion: ''Escaladarea gardului de la stadion ar putea cauza vătămări grave din cauza înălţimii lui şi a vârfurilor din partea superioară'', potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Saint Mirren le reaminteşte de asemenea suporterilor că trebuie să respecte ordinele guvernului privind lupta contra pandemiei de coronavirus. Oamenii au voie să iasă din case doar pentru procurarea de alimente, pentru motive de sănătate sau pentru a ajunge la locul de muncă, în cazurile în care activităţile nu se pot desfăşura de acasă.

''Cel mai important lucru pe care îl putem face cu toţii în lupta împotriva coronavirusului este să rămânem acasă pentru a salva vieţi şi a proteja sistemul de sănătate (NHS). Acest tip de situaţie nu va fi tolerat şi imaginile camerelor de securitate au fost transmise poliţiei", se arată în comunicatul clubului scoţian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.