Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul englez Aston Villa, din Premier League a anunțat împrumutul portarului Pepe Reina, de la AC Milan

english.cyprustimes.com
Pepe Reina

Clubul englez Aston Villa, din Premier League, a anunțat, luni, împrumutul portarului spaniol Pepe Reina, de la AC Milan, până la finalul sezonului actual, anunță MEDIAFAX.

Experimentatul portar, în vârstă de 37 de ani, se va afla la a doua experiență în Anglia, după cea de la Liverpool, din perioada 2005-2013. El a mai evoluat pentru cluburi importante, precum FC Barcelona, Villarreal, Napoli, Bayern Munchen sau Napoli. Din 2018, el este legitimat la AC Milan, formație la care a acumulat 13 prezențe.

Citește și: Moise Guran, pe urmele lui Rareș Bogdan!

Reina a câștigat Campionatul Mondial din 2010 și Campionatele Europene din 2008 și 2012, alături de Spania, națională pentru care a apărat în 38 de jocuri.

Aston Villa, echipă aflată pe locul 18 în Premier League, a fost nevoită să aducă un portar după accidentarea titularului Tom Heaton.

"Am reușit să ne asigurăm serviciile unui jucător precum Pepe, care are o experiență bogată în Premier League. La începutul verii am căutat un portar experimentat și l-am adus pe Tom Heaton. Din nefericire, accidentarea sa l-a făcut indisponibil pentru restul sezonului, iar Pepe se potrivește cerințelor noastre, nu doar datorită experienței, ci și datorită calităților sale de lider", a declarat Dean Smith, managerul echipei Aston Villa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.