Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul FC Rapid depune plângere penală în urma mesajelor rasiste de la meciul cu FCSB

Facebook
fcsb rapid

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, că a depus plângere penală pentru mesajele rasiste cu trimitere directă la violenţă ale galeriei formaţiei FCSB la meciul de duminică seara.

"Clubul nostru a luat act cu consternare de afişarea în timpul partidei de duminică seară a unor mesaje rasiste cu trimitere directă la violenţă. Fără a pune la îndoială proactivitatea organismelor disciplinare din domeniu, clubul Rapid a formulat astăzi şi o plângere penală cu privire la săvârşirea faptelor de instigare publică şi instigare la ură", se arată în comunicatul citat, potrivit Agerpres.

FC Rapid subliniază că prin plângerea penală urmăreşte tragerea la răspundere a suporterilor vinovaţi care au afişat bannerele rasiste şi nu a clubului FCSB.

"Această acţiune reprezintă o plasă de siguranţă întinsă de club în vederea tragerii la răspundere individuală a persoanelor vinovate de aceste fapte", menţionează clubul giuleştean.

Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii de fotbal.

În timpul partidei, galeria formaţiei FCSB a afişat în mai multe rânduri bannere cu mesaje rasiste precum "Neintegraţi în societate, rămâneţi o minoritate", "Mori, ţigane" sau "Moarte ţiganilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.