Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul italian de fotbal Bologna a anunţat că un membru al staff-ului său este suspect de infecţie cu noul coronavirus

Clubul italian de fotbal Bologna a anunţat miercuri că un membru al staff-ului său este suspect de infecţie cu Covid-19, fiind în aşteptarea unui rezultat definitiv, informează AFP şi DPA, care amintesc că echipele din Serie A au fost autorizate să reia antrenamentele colective pe 18 mai.

"În aşteptarea evoluţiilor ulterioare şi ca precauţie, echipa va relua mâine antrenamentele individuale la ore diferite, fără să utilizeze localuri comune. Dacă se va confirma că este un caz pozitiv, grupul-echipă (jucătorii şi staff-ul) va fi plasat în carantină", a indicat Bologna, formaţie aflată pe locul 10 în Serie A, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat foc după declarația făcută de Florin Cîțu privind pensiile: Nu e normal ca un drept cuvenit printr-o lege să fie pur și simplu tăiat

Acest anunţ vine cu o zi înainte de întâlnirea dintre ministrul Sportului, Vincenzo Spadafora, şi instanţele fotbalului italian. După această întâlnire, se va şti dacă şi când campionatul Italiei va putea fi reluat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.