Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul italian Juventus Torino renunță la atacantul Mario Mandzukic pentru 5.3 milioane de euro - presă

www.digisport.ro
Marchisio, Barzagli, Mandzukic Juventus

Juventus Torino vrea să se despartă neapărat de Mario Mandzukic (33 de ani) în iarnă și i-a fixat o sumă de transfer foarte mică, în comparație cu numele atacantului. Site-ul calciomercato.it anunță că doritoarele trebuie să ofere 5.3 milioane de euro, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Aștept ca noua echipă să aibă nu doar ușile, ci și mințile și inimile deschise’ .

Ultimele decizii luate de stafful tehnic dau această impresie, că Mandzukic are zilele numărate la campioana Italiei. A fost scos din programul de pregătire al primei echipe. Totuși, există interes de la câteva formații importante ale Europei. Manchester United și Sevilla și-au exprimat dorința unui transfer, dar se pare că englezii au cele mai mari șanse de reușită, fiind pe placul lui Mandzukic.

Agenții fotbalistului au discutat deja cu oficialii clubului din Premier League și au expus pretențiile financiare. Atacantul ar solicita un salariu uriaș, de 16,6 milioane de euro/ an, dar și bonusuri consistente în funcție de performanțe, acceptate de conducerea lui Mancester United. ”Reprezentanții săi au discutat cu cei de la Manchester United și au spus dorințele fotbalistului. Înțelegerea va conține și alte bonusuri, în funcție de rezultatele sale. Ole Gunnar Solskaer e admiratorul său de ceva timp și vrea să îl aibă în echipă. Pe lângă faptul că e un marcator, Mandzukic poate fi și un exemplu pentru tinerii jucători de la echipă.” , a spus o sursă pentru The Sun.

Citește și: Florin Cîțu a făcut declarații- Ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor

Mandzukic nu a fost folosit vreun minut în acest sezon. Site-ul de specialitate transfermarkt.com îi oferă o cotă de piață de 10 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.