Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Montpellier din Ligue 1 lovit de Covid-19 - Patru juniori testaţi pozitiv

coronavirus covid-19 covid

Patru juniori ai clubului Montpellier din Ligue 1 au testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează presa franceză, potrivit news.ro.

Ei au fost testaţi în timpul unui stagiu de pregătire efectuat la Mende, localitate situată la circa 200 de kilometri nord de Montpellier, a anunţat Agenţia Regională de Sănătate (ARS).

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Doi dintre ei, care au prezentat simptome, au fost izolaţi încă de joi. Ceilalţi doi au fost plasaţi în carantină a doua zi, după ce au efectuat un test. În prezent, ei sunt cazaţi într-un hotel din Mende.

Tinerii din Montpellier se antrenează încă de la începutul săptămânii trecute pe stadionul din Mende. ARS a identificat persoanele care au fost în contact cu cei patru. În total, 120 de persoane urmează să fie testate, luni, la stadionul din Mende.

Clubul Montpellier nu a confirmat aceste informaţii, dar echipele sale sub 16 ani şi sub 17 ani se antrenează în prezent în regiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.