Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul spaniol Real Madrid îl va ceda sub formă de împrumut pe brazilianul Vinicius Jr. - presă

www.marca.com
Real Madrid

Vinicius Jr. (19 ani) nu l-a convins pe Zinedine Zidane (48 de ani), iar antrenorul Realului nu vrea să-l mai păstreze la echipă. Brazilianul nu mai face parte din planurile antrenorului, iar conducerea de pe ”Santiago Bernabeu” îi va căuta o variantă de împrumut în următoarea perioadă de mercato, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

Spaniolii de la Diario Gol scriu despre intențiile lui Zidane, care nu a fost convins de prestațiile lui Vinicius, cel considerat în Brazilia urmașul lui Neymar. Sursa citată menționează faptul că antrenorul Realulu nu mai are nevoie de Vinicius, astfel că acesta va fi cedat sub formă de împrumut în ianuarie, când se deschide o nouă fereastră de transferuri. Printre echipele interesate de Vinicius s-a numărat şi Real Valladolid, echipa patronată de legendarul atacant Ronaldo Nazario reprezentând o variantă pentru brazilianul de 19 ani, în iarnă. Un singur gol a marcat Vinicius în acest sezon, în 406 minute jucate pentru Real Madrid, pe parcursul a nouă meciuri.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

Dintre fotbaliști abia sosiți pe ”Bernabeu”, Zidane nu-l place nici pe atacantul sârb Luka Jovic (21 de ani), fost golgheter la Eintracht Frankfurt, dar, în schimb, Rodrygo (18 ani) este unul dintre preferații francezului. Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro celor de la Flamengo pentru a-l transfra, în vara lui 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.