Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile din Italia își cheamă jucătorii, dar Guvernul le dă vești proaste: Nu vorbim de reluarea campionatului

facebook.com
Serie A

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a declarat că, deşi fotbaliştii au primit permisiunea să se antreneze individual în bazele echipelor, nu se poate vorbi deocamdată de reluarea campionatului, întrerupt de pandemia de coronavirus.

Citește și: Şeful Cancelariei prim-ministrului are veşti proaste: 'Există inclusiv posibilitatea prelungirii stării de urgenţă'

"Am citit lucruri ciudate în jur, dar nimic nu s-a schimbat din ceea ce am spus întotdeauna despre fotbal: antrenamentele (n.r. - colective ale) echipelor nu se vor relua înainte de 18 mai şi nu se vorbeşte cu adevărat despre reluarea campionatului, deocamdată. Acum îmi pare rău, dar mă întorc să mă ocup de celelalte sporturi şi centre sportive (săli de fitness, săli de dans, piscine etc) care trebuie să se redeschidă cât mai curând posibil", a scris el, într-un scurt mesaj pe contul său de Facebook.

Cluburile au primit o rază de speranţă duminică, privind reluarea Serie A, după ce guvernul italian a autorizat fotbaliştii să se antreneze individual, în centrele de pregătire ale echipelor.

Conform decretului Ministerului de Interne, "sportivii, profesionişti sau nu, din disciplinele non-individuale, sunt autorizaţi, ca toţi cetăţenii, să facă pregătire fizică în spaţii publice sau private, respectând regulile din distanţare de cel puţin doi metri, precum şi interzicerea oricărei adunări”. Şedinţele de pregătire trebuie să se desfăşoare cu porţile închise.

Mai multe cluburi din Serie A, între care Sassuolo, Bologna, Napoli, Lazio, AS Roma şi Juventus, au anunţat că vor redeschide bazele de anternament pentru ca jucătorii să se pregăteasă în grupuri mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.