Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile Tottenham şi Brighton, amendate cu 100.000 de lire fiecare pentru incidentele din meciul direct

News.ro
minge fotbal poarta

Cluburile engleze de fotbal Tottenham şi Brighton au fost amendate fiecare cu câte 100.000 de lire sterline după incidentele în care au fost implicate cele două bănci tehnice la meciul direct, potrivit Agerpres.

În acest meci, desfăşurat pe 8 aprilie, în etapa a 30-a din Premier League, antrenorii celor două echipe, doi italieni, interimarul Cristian Stellini (Tottenham) şi Roberto De Zerbi (Brighton), s-au ciocnit chiar înainte de lovitura de start, iar în repriza secundă a avut loc un conflict major între cei aflaţi pe ambele bănci tehnice.

Stellini, care a părut nevinovat, şi De Zerbi au fost eliminaţi de către arbitru şi ambele cluburi au fost amendate de Federaţia engleză (FA).

Potrivit FA, ''Tottenham Hotspur şi Brighton and Hove Albion au fost amendate cu 100.000 de lire fiecare pentru confruntarea masivă care s-a petrecut la meciul din Premier League de sâmbătă 8 aprilie. Ambele cluburi au eşuat în a asigura faptul că ambele bănci tehnice au o conduită corectă şi nu s-au comportat într-un mod civilizat în minutul 58. O comisie independentă a impus amenzile, în urma unei audieri''.

Tottenham a câştigat cu 2-1, prin golurile marcate de Heung-min Son (10), Kane (79), respectiv Dunk (34), dar Brighton a avut două goluri anulate şi două penalty-uri neacordate, şeful comisiei de arbitri (PGMOL), cerându-şi scuze pentru erori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.