Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clujeanul care a scris un mesaj obscen la adresa PSD pe un câmp explică: 'E în DEX explicație pentru cuvântul care nu are conotații defăimătoare'

Vice.com
Mesaj camp PSD

Sorin Bobiș, horticultorul din județul Cluj, care a scrie M.IE PSD cu tractorul pe un câmp face mărturisiri incendiare. Într-un interviu acordat vice.com. Bobiș a explicat că a scris mesajul  "În semn de protest, dar și din solidaritate cu românii veniți din străinătate cu acest mesaj scris pe plăcuțele de înmatriculare. Da, noi voiam să scriem un mesaj, nu era ăsta mesajul, dar după ce am văzut imaginile cu cei care au venit din străinătate și au preluat ideea asta, adică ideea asta de litere, ne-am propus să facem și noi la fel. Este, într-adevăr, o chestie care poate fi considerată jignitoare, dar este în DEX explicație pentru cuvântul muie care nu are conotații defăimătoare".

Omul mai spune că totul a fost făcut cu ajutorul tehnologiei: "Am folosit GPS pentru coordonare, nu e făcut chiar așa, după ochi".

Citește și: Noul șef al Poliției Municipale Vaslui are o datorie de 25.000 de euro la un hoț de bancomate - Datele apar în declarația de avere .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.