Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: 'Leii din Atlas', primiţi ca nişte eroi la întoarcerea în Maroc

foot01.com
Maroc fotbal

Zeci de mii de marocani i-au primit, marţi, ca pe nişte eroi pe "Leii din Atlas" la revenirea lor la Rabat după o incredibilă epopee care i-a condus până în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, o performanţă fără precedent pentru o echipă africană sau arabă, informează AFP.

O mulţime densă, de toate vârstele, s-a aflat în cursul după-amiezii pe tot lungul traseu parcurs de autocarul imperial roşu în care se aflau elevii antrenorului Walid Regragui, de la aeroport până în centrul capitalei Marocului.

"Am venit să sărbătoresc o istorie frumoasă a Marocului la Cupa Mondială, chiar dacă anumite decizii ale arbitrilor nu au fost chiar corecte", a afirmat un tânăr suporter de 27 de ani, venit să asiste la "această zi istorică".

"Sunt mândru de echipa naţională. Cine ştie? Poate data viitoare vom câştiga Cupa", a mai spus el.

Suporterii au arborat drapelul şi tricourile în culorile naţionale ale Marocului, în timp ce selecţionata marocană urma să fie primită în cursul serii de regele Mohammed VI "în cadrul unei ceremonii pentru marcarea performanţei sale istorice".

Selecţionata Croaţiei a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Marocului cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.