Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Selecţionerul Argentinei nu subestimează Australia, adversara din optimile de finală

Mundo Albiceleste
Lionel Scaloni
"Toate echipele sunt dificile şi s-a demonstrat. Arabia Saudită ne-a învins şi nu ne aşteptam. O echipă europeană, africană sau sud-americană te poate învinge. Jucând chiar şi bine, te poate învinge. Şi asta s-a întâmplat cu Arabia Saudită. Toate meciurile sunt grele şi oricine crede că va fi uşor cu Australia se înşeală, a declarat Scaloni la finalul meciului cu Polonia, disputat miercuri la Doha şi câştigat de argentinieni cu 2-0.

"Polonia nu m-a surprins, dar dacă a făcut un meci mai slab, a fost meritul nostru. Nu i-am permis lui Lewandowski să beneficieze de mingi şi nu au putut lansa contraatacuri. Este mai mult meritul nostru decât greşeala lor. Am făcut un joc bun, dar nimic mai mult. Nu suntem candidaţi la nimic, nu suntem favoriţi la nimic. Suntem o echipă care se va lupta, dar nu trebuie să credem că vom fi campioni mondiali doar pentru că am câştigat în această seară. Jucătorii care au intrat în această seară au fost buni, dar ne gândim întotdeauna la grup", a mai spus selecţionerul argentinian.

Argentina a învins Polonia prin golurile marcate de Alexis Mac Allister (47) şi Julian Alvarez (68), clasându-se pe primul loc în clasamentul final al Grupei C. Sâmbătă, în optimile de finală, naţionala "Albiceleste" va înfrunta Australia, ocupanta locului secund în Grupa D.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.